Beats Pill XL.
Beats Pill XL. (Bilde: Apostrophe/Shutterstock.com, Apple)

Om du har kjøpt denne høyttaleren bør du levere den tilbake igjen

Høyttaleren Beats Pill XL er brannfarlig – nå gir Apple deg pengene igjen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I en fersk pressemelding anbefaler Apple nå at folk som har kjøpt den bærbare høyttalermodellen Beats Pill XL bør levere den tilbake igjen. Årsaken er at batteriet i høyttaleren i noen tilfeller kan gå varmt og utgjøre en brannfare.

Betaler 2500 kroner

Apple og Beats skal ikke være pålagt å tilbakekalle produktet, men velger for sikkerhets skyld å gjøre det likevel. Apple betaler 2500 kroner til dem som leverer høyttaleren inn, noe som tilsvarer dagens pris på høyttaleren.

Høyttaleren med de potensielt brannfarlige batteriene kommer i disse fire fargene.
Høyttaleren med de potensielt brannfarlige batteriene kommer i disse fire fargene. Foto: Beats/Apple

Pengene kan enten betales som tilgodebeløp i Apple-butikken eller som elektronisk overføring. For å sende tilbake høyttaleren fyller du først ut dette skjemaet. Deretter sender Apple en boks med betalt frakt du kan benytte til å returnere høyttaleren.

I salg siden januar i fjor

Ifølge Apple vil det ta cirka tre uker før du mottar utbetalingen. Selskapet har ikke sagt noe om hvor mange eksemplarer av høyttaleren problemet gjelder, eller hvor alvorlig det er.

Beats Pill XL-høyttaleren ble lansert sent i 2013 av selskapet Beats, som Apple kjøpte for ett år siden. Den har vært i salg i hele verden, inkludert Norge, siden januar 2014 hos både Beats, Apple og andre forhandlere. Modellen kommer i fire ulike farger.

Apples oppkjøp av Beats gir oss snart en ny tjeneste: Selskapets Beats Music-baserte strømmetjeneste for musikk lanseres snart »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen