Olympus varsler noe stort

Olympus har noe på gang, men hva?

Det er på baksiden av det britiske fotobladet Amateur Photographer at Olympus har en heldekkende tekstannonse med tittelen «Oh My Goodness!». Videre skriver Olympus at «Oh My Goodness» var det første de sa, da de så det nye kameraet, som vil bli det seneste mesterverket i en rekke av designklassikere. Det var altså Olympus' egne ord.

Olympus OM
Med tanke på at både O og M i tittelen på reklamen er uthevet, og at Olympus anser det nye kameraet som en videreføring av en klassiker, er det nærliggende å tro at Olympus har et digitalt OM-kamera i ermet.

Første kamera i Olympus OM-serie kom i 1973 og var Olympus OM-1. Ifølge Olympus selv skulle OM-systemet løse tre problemer med speilreflekskamera, nemlig vekt, størrelse og problemer knyttet til lukkeren vedrørende støy og vibrasjoner. OM-systemet var i salg frem til begynnelsen av 2000-tallet.

Fotomesse i februar
Olympus skriver i annonsen at de vil være til stede på fotomessen «Focus On Imaging» i Birmingham som holdes 4-7 februar. Et nylig utsendt nyhetsbrev fra fotomessen, omtaler at Olympus vil vise deres nye high-end produkt som rettes mot entusiastmarkedet.

Det gis ingen detaljer om kameraet verken i annonsen eller nyhetsbrevet, så da er det bare å la tankene flyte, og vente til det står februar på kalenderen.

Les også: Olympus med lommevennlig slipp
Les også: Olympus står på kanten av stupet
Les også: Olympus ber om unnskyldning

(Kilder: Photography Blog, 4/3 Rumors, Amateur Photographer via WorldMags.net.)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen