Olympus SP-560UZ får trådløs blitsstyring

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi er som regel svært glad i firmwareoppdateringer som legger til ny funksjonalitet, og produsentene som tar seg så godt av sine trofaste kunder at de faktisk tar den ekstra kostnaden dette medfører, og det er nettopp dette Olympus nå har gjort med sin SP-560UZ. Det er ingen begrensninger på hvor mange blitser man kan styre trådløst med det nye systemet, men man anbefaler at man ikke bruker mer enn tre eksterne blitser for å unngå at de forstyrrer hverandre. Dette vil selvsagt variere alt etter hvor de ulike blitsene peker og hvordan man lyser opp motivet eller motivene, og vi kan se for oss en del situasjoner der det ikke burde by på problemer å benytte langt flere enn tre blitser.

Videre vil den innebygde blitsen på Olympus SP-560UZ bli brukt til å styre de andre blitsene, og vil dermed når denne funksjonen benyttes ikke kunne brukes til å lyse opp motivet.

Oppdateringen er tilgjengelig via Olympus Master 2-programvaren, og instrukser for oppdatering finner du her. Trenger du veiledning i å bruke det trådløse blitssystemet som du nå plutselig har fått, finner du det i PDF-form her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen