Olympus Mju 725 SW – vanntett til 5m

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Akam testet nettopp Mju 720 SW – et lite lommekamera som er vanntett ned til 3m. Vi var ikke helt fornøyde med den modellen, og oppfordret leserne til å vente på neste modell. Lite visste vi at det skulle gå bare noen få dager før den nye modellen ble lansert.

Den vesentlige forskjellen mellom Mju 720 og 725 er at den siste nå er vanntett ned til 5 meter, mens den gamle stoppet på 3. Det høres kanskje ikke så voldsomt ut, for enten snorkler man i overflaten, og da holder det med 3m, eller så dykker man, og da er ikke 5m heller nok. Men personlig liker jeg å ta noen turer under overflaten når jeg snorkler, og da er det fint å ha litt større marginer. Det er fort gjort å komme under 3 meter.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Ellers er det ikke så store forskjeller. Det kommer nå i tre ulike farger. Skjermen har fått noe bedre kontrast, men dessverre har den ikke fått høyere oppløsning, og det gjør at den fortsatt ikke er god til å vurdere skarphet med.

I følge spesifikasjonene er det ingen forskjeller mellom den nye og den gamle modellen, annet enn hvor dypt du kan ta det. Men det vi kritiserte i testen vår var egenskaper som ikke står på slike spesifikasjonslister, så det kan være at Olympus har gjort noe med noe av det vi påpekte i testen, uten av vi kan se det før vi får testet kameraet.

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen