Olympus minst igjen

Olympus minst igjen

De fleste produsentene har lansert en rekke nye kameraer i forkant av PMA-messen (Photo Marketing Association) som begynner i Las Vegas på torsdag.

Det har vært flest kompakter og lite speilrefleks, men i dag kom Olympus med to nye modeller med speil.

Her kan du lese mer om resten av årets fotonyheter.

Liten og funksjonsrik
Olympus E-410 er altså etterfølgeren til det lille, men gode E-400. Blant forbedringene er blant annet LCD-skjerm med sanntidsvisning, som også Canons nye toppmodell EOS 1D mark III er utstyrt med.

En ny bildeprosessor skal også sørge for mindre bildestøy og raskere behandling med E-410. Prisene vil ligge på fra 6.500 til 8000 kroner, avhengig av om du skal ha bare kamerahus eller KIT med én eller to linser.

Kameraet vil være å finne i butikkene fra juni.

Med bildestabilisator

Etterfølgeren til Olympus E-500 er også på plass. E-510 skal ha en ny bildestabilisator som skal være svært effektiv mot uskarpe bilder. I tillegg vil den også ha LCD-skjerm med sanntidsvisning og raskere bildeprosessor.

E-510 vil koste rundt 500 kroner mer enn E-410, altså rundt 7000 kroner for bare huset, 7500 kroner med én linse og 8500 kroner for to medfølgende linser.

Ny Mju-modell
Et nytt kompaktkamera kommer også fra Olympus i dag. Mju 780 blir den nye topmodellen i den populære Mju 700-serien. Som forgjengerne tåler kameraet både vær og vind.

Den nye modellen byr ellers på 7.1 megapikslers oppløsning, 5 x optisk zoom, dobbel bildestabilisering og knapper som lyser i mørket.

Prisen vil ligge på rundt 3500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen