Olympus med to nye ultrazoomer

Olympus Camedia C-740 Ultra ZoomOlympus sin 700-serie har vært en av de mest spennende kameraseriene på markedet til nå. 8x og 10x optisk zoom i et relativt kompakt kamera smaker det rett og slett fugl av.

Nye Olympus Camedia C-740 og C-750 Ultra Zoom ser også svært lovende ut. Kameraene er basert på en imponerende 10x optisk zoom tilsvarende 38-380 mm. For de som ønsker seg enda kraftigere vidvinkel kan man få kjøpt vidvinkelforsats som ekstrautstyr. Objektivet er lyssterkt, med største blenderåpning på vidvinkel lik F2.8, på tele F3.7. Objektivet har både asfæriske linseelementer og ED-glass for å gi optimal bildekvalitet.

Olympus Camedia C-740 Ultra ZoomKameraene har nå fått metallchassis, og kameraene er enda mindre og lettere enn tidligere.

C-740 har samme oppløsning som nåværende C-730, mens C-750 får 4 Megapiksler. Dermed blir kameraet blant de råeste 4-Megapikselkameraene på markedet.

Kameraene har hot-shoe for tilkobling til ekstern blits og fulle manuelle eksponeringsmuligheter. Dermed blir kameraene enda mer rettet mot de litt mer avanserte hobbyfotografene enn de tidligere modellene.

Kameraene vil komme på markedet i mars til en veiledende pris på henholdsvis 5000 og 6000 kroner. Ytterligere informasjon finnes i pressemeldingen på neste side.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen