Olympus med nytt tøffingkamera

Olympus med nytt tøffingkamera

Olympus med nytt tøffingkamera

Kampen hardner til om friluftskameraene.

Etter nyttår har mange kameraprodusenter kommet med kompaktkameraer som skal tåle en støyt, og det virker som dette er en bølge vi bare har sett starten på. Olympus ser behovet, og vil ikke være noe dårligere. I dag lanserte de sitt siste bidrag i klassen robust kompaktkamera under CP+-messen i Yokohama.

TG-820 iHS er modellnavnet, og den skal være vanntett ned mot 10 meter, støtsikker opp til 2 meter og den skal tåle en belastning på opp mot 100 kg, sier Olympus. Den skal også klare en middels kald vinternatt i Norge, da den er frysesikker ned mot -10C.

TG-820 iHS er utstyrt med en 12 megapikselsls baklyst CMOS-sensor, med en sensorstørrelse på 6.17 x 4.55 mm. CMOS-sensoren gjør at kameraet kan filme i full-HD, med 30 bilder i sekundet. Optisk er kameraet utstyrt med en 28-140 mm zoom som har lysstyrke fra f/3.9-5.9. Skjermen bak er stor og høyoppløst, tre tommer stor og rett over én million piksler er fasiten.

Vi har ennå ikke fått tak i norske priser, men Olympus foreslår en veiledende pris på $299. Kameraet vil være tilgjengelig i mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen