Olympus med liten fotoskriver

Se større bilder i produktguiden

Den lille skriveren er under 19 x 19 x 16cm. Det er med andre ord ikke store boksen det er snakk om. Likevel har ikke dette gått på bekostning av hastigheten. Skriveren klarer en utskrift på 33 sekunder. Siden dette er en sublimeringsskriver, finnes det bare én utskriftskvalitet. Vi har ikke sett ordentlige testutskrifter, så vi kan ikke si mye om bildekvaliteten, men normalt gir sublimeringsskrivere bra kvalitet. Nyere blekkskrivere er kanskje noe bedre, men det er ikke all verdens forskjell.

En fordel med sublimeringsskrivere er at du har full kontroll over bruk av forbruksmateriell. Du kjøper en pakke med farge og papir. Når papiret er tomt, er også fargen tom. Det gjør at du vet til enhver tid hva utskriftskostnadene er.

Det ser ikke ut som skriveren kan gå på batteri, så du kan ikke ta den med deg ut i felten, men på grunn av størrelsen, er det ikke noe problem å flytte den med seg.

Den minimale størrelsen gjør at det ikke har blitt plass til kortlesere, men skriveren støtter Pictbridge, noe nesten alle kameraer også gjør i dag. Så det er likevel fullt mulig å skrive ut rett fra kameraet.

Skriveren er ventet i butikkene i løpet av høsten, og har en veiledende pris på 1390,- kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen