Olympus E-1 skal bli allemannseie

Pressemelding

Olympus fullblods digitale speilreflekskamera, Olympus E-1 skal bli ”allemannseie”.

Oslo 20.10.04) Olympus satser nå sterkt på å gjøre verdens første profesjonelle fullblods digitale speilreflekssystem, Olympus E-System til et system for alle de som virkelig vil ha et førsteklasses kamera. Til nå har Olympus E-Systemet blitt sett på som et førstevalg for profesjonelle fotografer.

”Vi skal nå ut å konkurrere mot de mer ”hybride” digitale kamerasystemene til våre hovedkonkurrenter, som absolutt har lykkes med å demme opp for Olympus E-System salget, men nå slår vi tilbake”, sier administrerende direktør i Olympus Norge AS, Nikolai Malling. Dette betyr også en mer aggressiv prissetting i tiden som kommer.

Til nå har Olympus E-System kun vært solgt gjennom et begrenset antall PRO-dealere. Dette er forhandlere som har selgere med meget høyt kunnskapsnivå.

PRO-dealerne er forhandlere som sitter med det meste av Olympus E-Systemet på lager og er vant til å yte den raske og gode service som profesjonelle fotografer krever. Nå er Olympus E-System tilgjengelig hos alle fotohandlere.

Det finnes ikke noe annet digitalt speilrefleks system i dag som har mottatt så mange priser og utmerkelser for inovativitet, nyvinninger og kvalitet som Olympus E-System.

Vi kan nevne at Olympus E-1 er det eneste kamera som automatisk fjerner støv fra bildebrikken og at den telesentriske designen sammen med den ekstremt høye oppløsningen på objektivene er noe av forklaringen på den høye bildekvaliteten.

Målet for Olympus Norge AS er at Olympus E-Systemet skal bli lettere tilgjengelig hos forhandlere over hele landet. Olympus E-1 er det eneste fullblods digitalkamera, d.v.s. at både opptikk og kamerahus er utviklet sammen, for digital fotografering og fortjener en bruk langt ut over det profesjonelle fotografmiljøet.

Ny Veiledende pris på Olympus- E-1 kamerahus m/14-54(28-108)mm er 15.990,- eller med et rimeligere objektiv 14-45(28-90)mm 12 990,-

Olympus utfordrer dermed aktørene som konkurrerer i det samme markedet. Men konkurrentene har lagt seg på en rimeligere pris på sine ”hybride” løsninger.

Malling mener også at det er mange som sitter på gamle analoge objektiver og bruker disse på sine digitale kameraer. ”Da blir det et kamera som er hybrid og det er ikke noe fullblods digitalt speilreflekskamera, med de fordelene dette gir, slik som vårt Olympus E-1”, sier Malling.

Olympus E-System utvides kontinuerlig og vi vil fremover kunne legge til enda flere objektiver, kamerahus og annet tilbehør.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen