Olympus deler ut kamera

Olympus satser på utradisjonell promotering av sitt nyeste kompaktkamera. De vil ha publikum med på å teste.

Deler ut ti eksemplarer
Olympus er tydeligvis fornøyde med sitt nyeste kompaktkamera Olympus E-P1, eller Olympus Pen som de selv kaller det. De mener kameraet er såpass eksepsjonelt at publikum bør få være med å vurdere det.

- Vanligvis er det kun utvalgte journalister som får låne kameraer for å teste og fortelle omverden sin mening om produktene. Men fordi Olympus PEN
skiller seg så sterkt fra hva brukerne er vant til å se i butikkenes kamerahyller, utvider Olympus nå testkonseptet til å omfatte nær sagt alle, skriver selskapet i en pressemelding.


Olympus vil derfor dele ut 10 testeksemplarer av det nye kameraet for at publikum selv skal være med å vurdere kvaliteten. Kameraet lånes ut i en uke og ved retur må publikum levere inn en vurdering av kameraet.

Henter inspirasjon fra 50-tallet
Det nye kameraet har hentet inspirasjon fra selskapets klassiske kamera som ble solgt på 50- og 70-tallet. Designet er da også mildt sagt nostalgisk. Innsiden er derimot modernisert en hel del. Kameraet beskrives som en blanding mellom kompaktkamera og speilreflekskamera da det har utskiftbart objektiv og kan ta opp HD-film. Bildene tas i 12,5 megapiksler og kameraet kan også utstyres med ekstern blitz.

Om du selv er interessert i å teste ut kameraet for en uke må du ganske enkelt melde din interesse hos Olympus her. Når du melder din interesse må du samtidig oppgi hvorfor nettopp du bør få teste ut dette nye kameraet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen