Olympus Camedia C-770 Movie

Den nye toppmodellen har mange likheter med C-765, inkludert 10x optisk zoom tilsvarende 38-380 mm, 4 Megapiksler oppløsning, 1.8 tommers LCD-skjerm, høyoppløselig elektronisk søker og støtte for USB 2.0.

C-770 har etter vårt syn et mer elegant og profesjonelt sort utseende. En høyttaler på siden av kameraet og blitssko skiller også kameraet utseendemessig fra de andre i serien.

Den største nyheten med C-770 er videofunksjonen. Videofunksjonen har VGA-oppløsning og 30 bilder i sekundet, og opptakstid begrenses bare av hvor mye ledig plass det er på minnekortet. Kameraet er også blant de første på markedet som lagrer videosnuttene i MPEG-4 format, noe som er ventet å gi videosnutter av betydelig høyere visuell kvalitet. Det følger med en SE-versjon av Ulead Videostudio slik at man også kan redigere filmsnuttene.

Dette er definitivt et kamera vi kommer til å teste, men ettersom kameraet først er ventet på markedet i april, blir vi nødt til å smøre oss med tålmodighet litt til.

En sammenlikning av de nye C-725, C-765 og C-770 finnes her. Mer informasjon finnes i pressemeldingen og spesifikasjonene på de neste sidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen