Olympus Camedia C-50 Zoom lansert

Vi fortalte som et av de første nettstedene i verden om at Olympus Camedia C-50 Zoom snart var på vei. Begivenheten var ryktene rundt lanseringen av XD Picture Card, det nye minnekortformatet. Olympus Camedia C-50 skulle imidlertid ikke bli det første Olympus-kameraet med XD-minnekort, slik vi trodde. Den æren tok nylig lanserte Olympus Camedia C-730.

Olympus Camedia C-50 Zoom bygger på den gamle C-40-modellen, men det er et mer elegant kamera Olympus presenterer denne gang. C-50 har en mer tradisjonell form, mens C-40 var nesten like høyt som det var bredt.

C-50 får også en kraftigere zoom-linse enn C-40; mens C-40 bare hadde 2.5x optisk zoom, har C-50 fått en 3x optisk zoom tilsvarende 38-114 mm. Objektivet er normalt lyssterkt, med f:2,8 - f:4,9.

C-50 kommer på markedet i oktober i år, og i prisen er det inkludert et Li-ION batteri og lader, 32 MB XD-kort og fjernkontroll!

Olympus Norge oppgir ikke priser i pressemeldingen sin, men det ventes at kameraet skal selges for 6-7 000 kroner. Pressemeldingen følger på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen