Olympus Camedia C-370 Zoom annonsert

Normalt blir produkter bedre og bedre, men etterfølgeren til C-370 er ikke bedre enn forgjengeren C-360 på alle punkter. LCD-skjermen har krympet fra 1.8 til 1.5 tommer, men oppløsningen på skjermen har til gjengjeld blitt betraktelig bedre.

Bildesensoren har minket i størrelse, noe som kan medføre mer støy i bildene. En indikasjon på dette er at Olympus har minsket høyeste automatiske ISO fra 400 til 250. ISO kan ikke velges manuelt.

Zoomen er fremdeles på 3x, men har fått dårligere vidvinkel med 38 mm mot 35 mm på C-360. Objektivet har blitt noe mer lyssterkt, men er fremdeles svakere enn snittet med sine F2.9 på vidvinkel og F5.0 på tele.

C-360 hadde video med lyd, dessverre er lyden borte på C-370.

En forbedring er imidlertid supermakromodusen som gjør at kameraet kan fokusere helt ned til 2 cm.

Kameraet er også noe mindre enn den eldre utgaven, men skyvedekslet som beskyttet objektivet er borte. Kameraet er utstyrt med 12 MB internt minne, og utvidelse av minnet skjer med det dyre XD-minnekortet.

Som vanlig har vi lagt ut spesifikasjoner, linker og høyoppløselige bilder i prisguiden. Vi har enda ikke hørt noe om tilgjengelighet, pris og spesifikasjoner her i Norge.

En sammenlikning mellom C-360 og C-370 finnes her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen