Olympus annonserer nye objektiver

Selv om olympus holder kortene tett mot brystet når det gjelder etterfølgeren til E-1, som ennå ikke er offisielt navngitt, har de sluppet informasjon om noen kommende objektiver. Lanseringstidspunktet er ennå ukjent, men det vi vet av detaljer er som følger:

 • ZUIKO DIGITAL ED 12-60mm F2.8-4.0 SWD
  Dette objektivet tilhører Olympus' proffserie og tilsvarer 24-120mm for et fullformatkamera. Dette objektivet vil få Olympus' nye SWD-fokusmotor.

 • ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm F2.8-3.5 SWD
  Også i proffserien, men dette med blender 2.8-3.5, noe som er meget bra brennvidden tatt i betraktning. Den tilsvarer 100-400mm på fullformat og vil også få SWD-motoren.

 • ZUIKO DIGITAL ED 14-35mm F2.0 SWD
  Siste objektiv ut av de nye proffobjektivene, dette vil også få SWD-motor og har en brennvidde som tilsvarer 28-70mm på fullformat. Med blender 2.0 kan dette virke mye bedre enn konkurrentenes, men vi må ta forbehold om mulige støyproblemer som en følge av en sensor som er halvparten så stor som fullformat. Vi har heller ikke data om objektivets optiske kvaliteter på største blender.

 • ZUIKO DIGITAL ED 70-300mm F4.0-5.6
  Dette objektivet er ikke et proffobjektiv, noe blendertallene og mangelen på SWD-motor indikerer så vel som noe. Brennvidden tilsvarer 140-600mm på fullformat og blir ideell for fugletittere og andre som trenger lang tele.

  I tillegg til objektivene ovenfor har Olympus også annonsert at de kommer til å lansere et 2x teleconverter, EC-20, som vil som 2x teleconvertere flest doble den effektive brennvidden av objektivet og dermed også redusere blenderen med to trinn.

 • Norges beste mobilabonnement

  Sommer 2018

  Kåret av Tek-redaksjonen

  Jeg bruker lite data:

  Komplett MiniFlex 1 GB


  Jeg bruker middels mye data:

  Komplett MedioFlex+ 6GB


  Jeg bruker mye data:

  Chili Fri Data


  Jeg er superbruker:

  Chili Fri Data


  Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

  Forsiden akkurat nå

  Til toppen