Olympus byr på vanskelig nøtt

Olympus byr på vanskelig nøtt

Hva er det de pønsker på?

Den britiske fotonettsiden Photography Blog mottok i går en svært merkelig presang fra Olympus. Pakken bestod kun av to innpakkede valnøtter fulgt av en lapp hvor man kunne lese "Olympus" og "Coming soon". Photography Blog skriver at de ikke aner hva slags produkt Olympus skal dra opp fra ermet, men at de leker med tanken på at det kan være enda et produkt i den kompakte systemkameraklassen deres, eller kanskje noe enda mer vågalt (nutty).

Photography Blog er ikke de eneste som har fått denne oppmerksomheten fra Olympus. Flere andre sider, deriblant Techradar, har fått tilsendt nøttene med samme mystiske beskjed. Nettsidene har følgelig sett det humoristiske i det, og leker med ordspill tilknyttet nøttefangsten. Vi kan selvfølgelig ikke være noe bedre eller verre. Vi spør oss om mottakerne ikke har lyktes med sine respektive nøtteknekkere, og om det kun er Olympus som sitter med det riktige verktøyet.

Fra spøk til alvor; noen ymter frempå at det kan være snakk om et kamera i actionklassen med tilhørende egenskaper som nøtten - et hardt skall som er vanskelig å knekke. Andre tror igjen hver av nøttene representerer et nytt objektiv i microFourTirds-formatet.

Vi i Akam ser fram i spenning til Olympus tar fram nøtteknekkeren.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen