Oliver Stone hetset av Irans president

Det spørs om det blir noe av Oliver Stones neste dokumentarfilm.
Det spørs om det blir noe av Oliver Stones neste dokumentarfilm.

Oliver Stone, som er kjent for sine kontroversielle filmer, ble mottatt med skjellsord da han kontaktet den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad, melder Empireonline.com. Mens Stone ønsket å avtale et intervju med presidenten til sin kommende dokumentarfilm, repliserte presidenten med å kalle Stone en del av det store sataniske kulturelle etablissementet.

Oppfølger til ”Comandante”

- Jeg har blitt kalt mange ting, men aldri den store Satan. Jeg ønsker den iranske folk alt godt, og håper deres opplevelse med en udugelig, rigid president blir bedre enn det ble for oss, fortalte Stone med klare hentydninger til Bush og hans styre.

Stones dokumentar er ment å bli en slags oppfølger til hans forrige dokumentarfilm ”Comandante”, som handlet om Cubas president Fidel Castro. Med isfronten mellom Stone og Ahmadinejad ser det imidlertid mørkt ut for ferdigstillelsen av filmen.

Tidligere har Ahmadinejad blitt kritisert for å bygge opp Irans atomvåpenlager og for å ha uttalt at han ønsker Israel ”fjernet fra kartet”. I tillegg har han insistert på at Holocaust aldri fant sted. Stones film var derfor ment å ha en mindre sympatetisk vinkling enn ”Comandante”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen