OLED-tastatur forhåndsutsolgt


Optimus Maximus

Det som gjør at dette tastaturet skiller seg fra alt annet som finnes av tastaturer, er at det har et OLED-display med 32 ganger 32 piksler inne i hver tast. Disse kan settes opp slik som brukerne selv ønsker, ulike programmer kan da benytte sin eget design på knappene og man kan også designe sine egne knapper.

Det store ankepunktet mot tastaturet er prisen. Vi har tidligere antydet en pris på 1200 USD (7500 kroner). Denne er nå satt opp til 43 990 RUB eller noe over 10500 kroner etter dagens kurs. Til tross for dette ble hele det første partiet med 200 tastaturer forhåndsutsolgt i løpet av 12 timer. Tastaturene leveres først den 1. desember i år.

Nye partier er ventet å bli sendt ut på markedet 20. desember i år og i januar 2008 - totalt 600 tastaturer. Det er med andre ord ikke for sent å få seg et Optimus Maximus, dersom du er klar for å svi av ti laken på en tastefjøl.

Foreløpig har ikke Art. Lebedev vist frem noen faktiske, ferdige eksemplarer av tastaturet, og det var med stor skuffelse vi ikke fant tastaturet på årets Cebit-messe. De første fungerende testversjonene av tastaturet ventes å bli klare i løpet av juni.

(Kilder: X-bit labs og Art. Lebedev Studio)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen