Ole Brumm spiller Mp3

USB-disker og Mp3-spillere blir laget i stadig flere forskjellige fasonger og størrelser. Siste skrik på denne fronten er imidlertid ikke en superliten brikke på et par gram, men et kosedyr med innebygd Mp3-spiller og USB-disk.

Den originale enheten har en totalvekt på magre 50 gram, hvorav selve Mp3-spilleren utgjør rundt halvparten. Dimensjonene på det musikalske kosedyret er 5 x 6 x 8 cm. Det byr altså ikke på de helt store problemene å drasse enheten med seg.

For å overføre data til enheten kan man bruke den medfølgende USB-kabelen, som har en lengde på 1 meter. Enheten kan leveres med fire forskjellige minnekapasiteter - enten 16, 32, 64 eller 128 MB.

Programvare og stereo-øreplugger følger selvfølgelig også med. Batteriet er av typen AAA og gjør det mulig å lytte til musikk i rundt åtte timer.

Hvis man skulle gå lei av utseendet på enheten, kan man ta ut selve Mp3-spilleren, som ikke er større enn 1,5 x 3 x 5,5 cm. Videre kan man enten stappe denne inn i et annet kosedyr man har liggende, eller bruke den slik den er.

Om bamsen blir noen stor suksess blant Mp3-brukerene kan kanskje betviles, men kreativiteten er ihvertfall på plass.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen