OL på mobilen for alle

(Publisert 13.2.2010)

Til iPhone finnes det en haug av applikasjoner som gir deg all relevant info om OL i Vancouver, men hva med alle oss andre? Mobiloperatøren Ventelo har lansert en egen mobilside som byr på programoversikt, medaljestatus, Fun facts og mye mer, i tillegg til varsling av arrangementer, quiz og tilbud. Tjenesten i seg selv er gratis, men varsling koster 1 krone for alle som ikke har Ventelo-abonnement. Du betaler imidlertid for datatrafikken som siden genererer i forhold til eget abonnement.
I pressemeldingen står følgende:
Tjenesten aktiveres ved å sende ”OL” til 2242. Du kan også gå inn på ventelo.no og melde deg på tjenesten og få tilsendt en SMS med link til portalen. Mer informasjon om tjenesten kan også leses her: www.ventelo.no/OL
Hva kan du gjøre på OL-portalen? 
·         Skreddersy egen OL-side
På portalen kan kunden skreddersy sin egen OL-side med hurtiglinker til favorittøvelser/grener, som bidrar til løpende oppdateringer av den enkeltes favorittgrener.
·         Programoversikt
Oversiktelig og fin programoversikt dag for dag
·         Oversikt over alle øvelser
Brukeren får oversikt over alle sine favorittøvelser/grener
·         OL-quiz
Brukeren kan også være med i Ventelos daglige OL-quiz, og få mulighet til å vinne en mobil (Samsung Jet) hver dag under hele OL. Vinneren av de daglige quizene vil bli annonsert på portalen 2. mars.
·         Oversikt over medaljestatus
Brukeren får fort tilgang og oversikt over antall medaljer Norge har tatt under OL.
·         SMS-varsling
Brukeren kan velge å få gratis SMS-varsel om følgende: Få dagens OL-program hver dag, få daglig SMS med medaljeoversikt, få SMS-varsling en time før en øvelse.
·         OL-tilbud
Brukeren kan velge å kontakte oss dersom vedkommende ønsker å kjøpe en mobil ”Samsung Jet” til kr 1.-, som er OL-tilbudet på Portalen.
·         Fun Facts
Brukeren kan lese morsomme og interessante ”facts” om OL.
·         Dagens utøver
Brukeren kan lese om dagens utøver.
·         Tips en venn
Brukeren kan velge å sende en SMS til en eller flere venner for å tipse om Ventelos fantastiske OL-portalen. Vennen vil motta en SMS med linken til Ventelos OL-portal

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen