OL-appen du bare må ha

Dagen Mor frykter og Far gleder seg til har kommet - i dag 12. februar starter nemlig de olympiske vinterleker (blant patriotiske nordmenn også kjent som "åpent norsk mesterskap" ) 2010. I litt over to uker skal en gjeng idrettsutøvere gjøre sitt beste for å vinne medaljer, mens millioner av TV-tittere skal gjøre sitt beste for å få med seg så mye sport som mulig. Og med et såpass fullpakket program krever dette utholdenhet, konsentrasjon og planlegging - i det minste fra TV-titterne.

Les også: 10 tips for et vellykket vinter-OL

Den erfarne OL-TV-titter har naturligvis allerede alliert seg med en bunke blader som forteller når, hvor og hva som skjer, men skal du virkelig følge med må du nesten også spille på lag med nymotens greier som Facebook og Twitter, eller i det minste ta turen innom hjemmesidene. Men mest moro er kanskje reservert den som har en Apple iPhone eller iPod touch - og alt du da trenger er appen med det enkle navnet 2010Guide - Vancouver 2010 Olympic Winter Games: The Official Mobile Spectator Guide.

Med en komplett oversikt over hva som skjer i OL-byen, inkludert kart, avstander og beskrivelse av steder er det ingen tvil om at 2010Guide vil være til stor hjelp for den som faktisk har tatt turen til Canada. Men for all del - denne appen er også genial for OL-interesserte i resten av verden.For å ta det viktigste først - 2010Guide har hele OL-programmet, og regner automagisk om til norske tider slik at du vet når på natten du må stå opp for å få med deg den direktesendte akingen. Programmet kan skues kronologisk eller etter spesielle øvelser, og du kan merke av dine favoritter slik at du slipper å lete gjennom programmet for å finne ut når curlinglandslaget skal på isen neste gang. Programoversikten vil oppdatere seg selv ved endringer, og fungerer ellers også fint uten nettilgang.I tillegg til at du med 2010Guide har stålkontroll på programmet får du blant annet også de siste OL-nyhetene med resultater, medaljeoversikt, Twitter-feed og en kort beskrivelse av de forskjellige arenaene og øvelsene (slik imponerer du kjæresten).

Den eneste ulempen med denne gratis OL-godsaken er at du altså trenger en iPhone eller iPod touch for å få glede av den. (Sistnevnte koster forresten fra 1690 kroner og kan muligens passe som valentinsgave for sportsfanatikeren som har alt fra før.)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen