Øl, pølse og Siemens

Tyskland gjør seg i skrivende stund klar for en av de største sportsbegivenhetene i år, nemlig VM i fotball, som denne gang arrangeres i pølsenes hjemland. I den anledning har Tysklands egen mobilstolthet, BenQ-Siemens, laget en fotballversjon av selskapets S68-modell, og det i kun 15 eksemplarer.

Ikledt fargene i det tyske flagget er spesialversjonen av S68 ment å være en av de mest eksklusive VM-effektene du kan få tak i. Du kan nemlig ikke kjøpe telefonen, men kun vinne den gjennom å delta i BenQ-Siemens egen VM-konkurranse. De to første vinnerne av konkurransen får hvert sitt eksklusive eksemplar av S68, og de resterende eksemplarene vil deles ut før og under selve VM-arrangementet.

Så om du planlegger å kjøre fullt løp under årets VM, så holder det ikke lenger med fotballeffekter, øl og pølse. Skal du være en del av gjengen er du pent nødt til å ha en S68 i lommen. Ønsker du å delta i konkurransen gjelder det å følge med på BenQ-Siemens hjemmesider. Og skulle du ha uflaks så vil du sikkert ikke bli helt utstøtt om du kjøper en vanlig S68 og maler fargene på selv.

(Kilder: BenQ-Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen