Øko-mobiler fra Sony Ericsson

Øko-mobiler fra Sony Ericsson

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det har vært mye rundt Sony Ericsson den siste tiden, det har for eksempel kommet tydelig frem at selskapet sliter.
 
Dette prøver de å få orden på ved å segmentere mobilene sine bedre. De har akkurat kunngjort at Walkman og Cybershot-modellene skal bli billigmobiler, men de satser hardt på heftige modeller i highend-skiktet. Der lanserte de tre monstermobiler forrige uke.

Grønne modeller
Nå er det ifølge Sony Ericsson igjen tid til å tenke på miljøet.  De har allerede laget konseptmobilen Greenheart, og på torsdag skal de ifølge Engadget fortsette den grønne trenden ved å lansere flere miljøvennlige modeller.
 
Ut i fra hva vi har sett på Greenheart, kan vi kanskje forvente oss miljøvennlig innpakking, lader som ikke sløser strøm, økologisk plastikk i utformingen og kun elektronisk manual for å spare papir.  
 
Det må vel imidlertid litt mer til for at folk skal gå for de miljøvennlige modellene, det hadde kanskje hjulpet hvis for eksempel det nye flaggskipet Satio (Idou) hadde kommet i miljøvennlig versjon.
 
Slutten for M2
Ekteskapet mellom Sony og Ericsson har også slått sprekker den siste tiden, og nå kommer det fram at mobilselskapet er i ferd med å droppe Sonys minnekort som standard på telefonene.
Sonys Memory Stick Micro (M2)-format blir erstattet av MicroSD som er mer standard. Dette har allerede trådd i kraft i de nyelanserte modellene Satio, Aino og Yari.
 
Sony Ericsson har ikke sagt at det er helt slutt på Sonys minnekort ennå, men har ifølge Engadget uttalt at ”de beveger seg i den retningen”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen