Og vinnerne er
Teknofil

Og vinnerne er

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Årets kåringer er unnagjort for det trettende året på rad, og det er i alt 70 kategorier som har fått sinne vinnere. Både publikum og en jury har funnet sine vinnere, og det varierer om begge parter er enige i hvem som fortjente de forskjellige prisene.

Vi har tidligere opplyst om din mulighet til å stemme på de forskjellige nominerte nettsidene i The Webby Awards, og her kommer noen av vinnerne som ble kåret.

Beste sosiale
En del ble nok forundret over at Facebook ikke en var nominert, men de var tilgjengjeld med i kåringen av beste nettbaserte spill. Vinneren av årets beste sosiale nettside ble kåret frem som den beste av både juryen og folket, og prisen gikk til Digg.com.

Digg er på samme måte som Facebook en nettside myntet på det sosiale, der du blant annet har mulighet til å legge inn historier, som blir stemt opp eller ned med såkalte ”diggs”. De historiene som får mest stemmer i løpet av en dag blir forfremmet til førstesiden. Siden er også kategorisert med blant annet egne temaer som teknologi, spill og sport.Beste humor

En god latter forlenger livet sies det og ingen kåring uten beste humorside. Årets beste side var delt mellom juryen og folket, der de kåret hver sin vinner. Juryen kåret nettsiden The Onion til beste siden, mens folket hadde failblog.org som sin vinner.

The Onion ble startet som en humoravis allerede i 1988, og nettsiden kom i gang i 1996. Siden inneholder blant annet mange morsomme fake nyhetsartikler. På failblog.org er en nettside der du finner mengder med humoristiske bilder og filmsnutter.Årets nyhetsside

Britiske BBC stakk av med prisen for beste nyhetsside. Både juryen og folkets stemmer var samstemte og mediekjempen gikk av med seieren. Andre sider som The Huffington Post og The Daily Beast var blant de nominerte til denne prisen.

BBC er verdens største kringkaster ifølge wikipedia.org og nettidene til konsernet ble etablert i 1997. På disse nettsidene kan du holde deg oppdatert på nyheter fra hele verden, samt følge med på finansutvikling og teknologi.Beste bredbåndsinnhold

Årets beste nettside med bredbåndsinnhold gikk til NBC. Nettsiden ble kåret av både av juryen og folket som den beste siden, der andre nominerte blant annet var CNN og BBC.

På denne siden kan du gå inn å se episoder fra din fra din favoritt serie. Problemet er at du får beskjed om at du ikke tilhører riktig region, noe du kan lese mer om her hvordan du eventuelt løser.Mange kategorier
The Webby Awards er en kåring der både store og små aktører er representert og ferier seg selv med utdeling av priser og underholdning og i år var det hele 70 kategorier. Nedenfor finner du en tabell med noen utvalgte av årets vinnere, eller du kan klikke her for å få den komplette oversikten over alle årets vinnere.

Kategori: Juryens vinner: Folkets vinner:
Beste Gjennombrudd www.twitter.com www.twitter.com
Beste Hjemme/velkomstside www.adidas.com www.adidas.com
Beste bruk av video/bevegelige bilder www.ted.com www.ted.com
Beste bredbåndsinnhold www.nbc.com www.nbc.com
Beste forbrukerelektronikk side tomtomsecrets.com blog.wired.com/gadgets
Beste familieside www.family.com www.family.com
Beste spillside www.clubpenguin.com Facebook Mafia Wars
Beste spillrelaterte side www.escapistmagazine.com www.gamespot.com
Beste humorside www.theonion.com failblog.org
Beste hardware/softewareside www.hp.com/hho/hp_create www.speakvisual.com
Beste filmside www.sundancechannel.com www.ifc.com
Beste musikk www.npr.org www.npr.org
Beste nyhetsside www.bbc.com/news www.bbc.com/news
Beste avisside www.guardian.co.uk www.nytimes.com
Beste podcastside www.guardian.co.uk/audio www.npr.org
Beste radioside www.npr.org www.npr.org
Beste sosiale side www.digg.com www.digg.com
Beste sportsside www.epsn.com www.espn.com
Beste rare (wierd) www.secrettechnology.com failblog.org
Beste TV-side www.flightlipdub.com www.flightlipdup.com

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen