Og navnet er… MiniTV

Norges Mobil-TV (NMTV) – bestående av NRK, TV2 og MTG (Viasat) – lanserer snart prøvesendinger av mobil-TV via DMB i Oslo-området. Datoen er ennå ikke helt klar, men selskapet har hele tiden peilet seg inn på en lansering i slutten av april. Nå er i alle fall navnet på tjenesten bestemt: MiniTV.
- Navnet beskriver tjenesten på en utmerket måte, er allsidig, fleksibelt og elegant. Det viser også at tjenesten kan brukes på en rekke ulike mottakere, ikke bare mobiltelefoner. Navneprosessen har involvert personer fra NMTV, NRK, Viasat og TV 2, og vinnernavnet gikk også klart seirende ut av en undersøkelse blant hundrevis av mennesker i Stor-Oslo, sier daglig leder Gunnar Garfors i NMTV til Mobilen.no.
Vi lurer også på hvilke kanaler som blir tilgjengelig på MiniTV, og selv om kanalsammensetningen er klar, ønsker ikke Garfors å offentliggjøre dette før den offisielle lanseringen. Tidligere har vi spekulert i om det vil komme kanaler som er spesialtilpasset mobil-TV, for eksempel ”P3-TV”, med musikkfokus, eller ”Alltid nyheter” med nyheter ”on-the-go".

(Artikkelen fortsettes.)
Kribler det litt ekstra i magen, nå som det nærmer seg lansering?
- Det er alltid spennende å lansere nye tjenester, og her er vi attpåtil først i Europa. Vi har veldig mange utrolig flinke folk som jobber med dette fra ulike innfallsvinkler, så kriblinga i magen kommer bare fra følelsen av eminent lagarbeid, svarer Garfors.
Lanseringen av MiniTV skal være nært forestående.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen