Og de skåååårer!

Sportsidioter i USA går spennende tider i møte. Ikke bare er SuperBowl-sesongen rett om hjørnet og TV-kanalene fylt til randen med unødvendig sportsinformasjon, nå kan ihuga sportsupportere også gå til anskaffelse av Mobile ESPN, en helt ny telefon spesiallaget for de med amerikansk fotball på hjernen. Bak telefonen står ESPN, en av USAs største sportskanaler.

Ideen bak Mobile ESPN er at du til enhver tid skal kunne være oppdatert med det siste innen skåringer, sportsnyheter, meningsutvekslinger og intervjuer. Videoklippene kan du håndplukke selv, og består hovedsaklig av høydepunktene fra forskjellige kamper og de mest populære programmene på ESPN.

Og selskapet bak tilbudet har mer enn bare dette i tankene. Fremover vil ESPN tilby stadig flere tjenester, som blant annet en direktesendt melding hver gang det skjer noe i sportsverden, en søkemotor som lar deg sammenligne kamper, skåringer og annet av kampdata. I tillegg vil du snart kunne ringe en egen kontaktperson hver gang du har noen sportsspørsmål du brenner inne med.

Når du kjøper telefonen binder du deg samtidig opp mot ESPNs egen virtuelle operatør. Dette sikrer deg ubegrenset tilgang på GPRS og gratis tilgang til alle tjenestene ESPN tilbyr sine mobilbrukere.

Til gjengjeld må du ut med en saftig månedsavgift. Abonnementsprisene starter på rundt 220 kroner måneden med 100 minutter med ringetid inkludert. Og har du planer om å få krampe i tungen kan du forhåndsbetale for hele 4 000 minutter i måneden, men det letter deg samtidig for nærmere 1 500 kroner. Og det er hver måned.

Mobile ESPN-telefonen i seg selv er ikke dyre saken. Mobiltelefonen, som er produsert av Sanyo og opprinnelig heter MVP, koster i underkant av 1400 kroner, og kan til tross for det friste med 1,3 megapiksels kamera, SD-minneport og mp3-spiller. Telefonen benytter CDMA2000 og har støtte for EV-DO, som kan sidestilles med den superraske HSDPA-støtten i UMTS-nettet her hjemme.

Det er ingen hemmelighet at amerikanere ofte tar ting til det ekstreme, og ESPN Mobile er kanskje nok et eksempel på dette. Men hvis NRK eller Telenor skulle føle seg fristet, så fins det nok nok av sportsfrelste her hjemme til at et lignende prosjekt nok ville kunne lønne seg.

(Kilder: MSNBC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen