Offisiell video bekrefter "Paris"

Det er ikke som gjenstår av usikkerhet rundt Sony Ericsson "Paris" før telefonen lanseres. Tidligere i uken kunne et russisk nettsted publisere en helhetlig sniktitt av telefonen. Nå har den offisielle reklamefilmen for telefonen funnet veien til Youtube

(Filmen finner du nederst i saken).

Bekrefter tastatur og kart

Selv om filmen viser få konkrete spesifikasjoner, er det mange detaljer og tidligere rykter som blir bekreftet gjennom filmsnutten. Blant annet er det veldig tydelig at telefonen får et komplett qwerty-tastatur etter modell fra M600i, og en trykkskjerm. Dernest skal det være en værvarsler innebygt i tillegg til en kartfunksjon, som trolig er Googe Maps. Om dette bekrefter eller avkrefter at telefonen har GPS er umulig å si.

Ellers er det tydelig at telefonen kan spille av video og ta bilder. Hva oppløsningen i kameraet er derimot er umulig å si.

En annen litt interessant detalj er at filmen begynner med navnet "Paris". Fra før er det kjent at Sony Ericsson bruker dette som internnavn på telefonen. Men om det også skulle bli salgsnavnet senere, så ville det være et markant linjeskifte fra produsenten.

Se videoen

(Kilder: Mobile mag, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen