Offisiell HD2-pekepenn på vei

HTC har tidligere patentert en pekepenn for kapasitive skjermer. Nå ser det ut som det snart kommer en pekepenn som er laget spesifikt for HTC HD2, den første Windows-mobilen med kapasitiv trykkskjerm. Dette ifølge den britiske nettbutikken Clove. 

Kapasitive trykkskjermer har et helt hardt glass foran skjermen, i motsetning til den resistive typen der skjermflaten er elastisk og pekene dine registreres når skjermen trykkes inn. Kapasitive skjermer registrerer kapasitansen rett utenpå skjermflaten, og reagerer derfor bare på fingeren din. 

Windows Mobile er et operativsystem som ble laget for bruk med pekepenn, slik at ikonene gjerne blir for små til å enkelt kunne treffes med tommelen. I HD2 er skjermen og ikonene større enn normalt for å gjøre det mulig å bruke den med fingeren. At det kommer en pekepenn til å bruke for eksempel i tradisjonelle Windows Mobile-programmer er likevel ingen ulempe. 

Vi får inn HTC HD2 til test hvert øyeblikk, og vil etter alt å dømme komme med en full test i uke 50 (vi er nå i uke 48). 

(Kilde: mobiletechworld.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen