Office 2007 RTM sluppet

Alternativ tekst mangler

Microsoft slapp i går RTM-versjonen av Office 2007. Det vil si at betatestingen nå er avsluttet og programvaren er levert til produksjon.

Blant nyhetene i Office 2007 er mulighet til å sende SMS-tekstmeldinger til mobiltelefoner via Outlook, flerspråklig støtte og forbedret ytelse.

Microsoft har også oppdatert nettsiden Office Online med flere maler, treningskurs, og andre hjelpemidler. Nettsiden er fortsatt i betaversjon, men vil trolig lanseres 15. november.

I tillegg vil Microsoft tilby programmer som skal gjøre det lettere å overføre eller konvertere Office 2007-produktene.

Gratis prøvekjøring

Fra 1. desember skal kunder kunne laste ned Office 2007 gratis for å prøvekjøre kontorpakken. Prøveperioden varer i 60 dager, og deretter vil kunden få et valg om å kjøpe produktet eller oppgradere til det endelige Office 2007-produktet.

Dersom kunden velger ikke å kjøpe produktet, vil vedkommende fortsatt kunne lese og ta utskrift av dokumenter, men vil ikke kunne opprette, lagre eller foreta endringer i filer.

Prøveordningen skal i første omgang tilbys i USA og Canada, og deretter i Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Japan, Australia, New Zealand, Luxembourg, Italia, Sveits, Belgia, Nederland og Mexiko. Det er på nåværende tidspunkt usikkert om tilbudet kommer til Norge.

Windows Vista RTM snart klar

Ifølge nettstedet WindowsITPro er det stor sannsynlighet for at Microsoft slipper Windows Vista RTM i denne uka, og build-nummeret blir trolig 6000.16386.061101-2205.

Lanseres i november og januar

Microsoft skal etter planen lansere Office 2007 for bedrifter torsdag 30. november, og mot slutten av januar for hjemmebrukere.

(Kilder: WindowsITPro, Betanews, eWeek)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen