Office 2007 på din S60-mobil

Office 2007 på din S60-mobil

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Har du en Nokia i N-serien, eller en Samsung Innovate, så er du kanskje kjent med Quickoffice allerede. Dette er programmet som lar deg åpne og lese dokumenter du mottar som e-post. Ved å kjøpe en lisens har det også vært mulig åopprette eller redigere Office-dokumenter på telefonen.
Nyheter
Men løsningen du finner på dagens telefoner har visse begrensninger. Blant annet kan du ikke åpne filer som er laget i Office 2007 og lagret som .docx eller .xls.x. Dessuten er det kommet til en rekke andre forbedringer, som ordtelling i Word, stavekontroll, støtte for gjennomsiktige .PNG-filer (bilder). Dessuten kan du i den nye versjonen åpne dokumenter som har passordbeskyttelse – selvfølgelig forutsatt at du kjenner passordet.

I Excell kan du også navigere enklere mellom celler, og redigere dokumenter uten å miste formateringer. Dessuten er det kommet til flere nye måter å vise regnearkene på.

PowerPointvisningen er også forbedret. Du kan legge til, flytte, rotere eller endre størrelse på grafiske objekter.

Filbehandling
Dessuten har du fått et bedre filbehandlingsverktøy med støtte for zip (søk og åpne), PDF-integrasjon, mappenavigasjon og mulighet for å kopiere eller flytte filer mellom mapper.

Pakken koster deg 39 dollar, eller 264 kroner etter dagens kurs (29.01.2009).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen