Oddworld-film på trappene

Da nettstedet Gamesindustry.biz tok en prat med "Oddworld"-frontfigur Lorne Lanning fra spillselskapet Oddworld Inhabitants fikk de informasjon om flere nye prosjekter fra selskapet, blant annet en planlagt spillefilm basert på "Oddworld"-universet.

Som tittelen mer enn antyder: Det er mye rart i Oddworld.
Som tittelen mer enn antyder: Det er mye rart i Oddworld.

Fire prosjekter

– For tiden jobber vi med fire prosjekter. Jeg kan egentlig ikke snakke for mye om dem, men det er klart at et av prosjektene er en film. Et annet prosjekt er en TV-serie. Vi kommer til å bruke spillteknologi på alt det vi planlegger å lage, fortalte Lanning

I fjor signerte Lanning og arbeidspartneren Sherry McKenna en utviklingskontrakt for en annen dataanimert film kalt ”Citizen Siege”. Allikevel er det "Oddworld" som nå gjelder:

– Oddworld er i hjertene våre. Derfor solgte vi det aldri og nå har vi store planer. Det kan hende det tar lengre tid enn det fansen hadde håpet på, men jeg tror at så lenge dette blir gode saker så er de fornøyde, sa Lanning.

“Oddworld” er et fiksjonelt dataspillunivers skapt av spillselskapet Oddworld Inhabitants. I spillene står den fredelige Oddworld-verdenen i fare for å bli konsumert av industri. Planeten Oddworld er ca 10 ganger større enn jorden, men mesteparten av spillenes handling foregår på kontinentet Mudos.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen