OCZ viser frem nye SSD-er

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware/Taipei: Navnet på den nye enheten er Revo, den er såpass ny at OCZ ikke hadde tid til å lage en skikkelig informasjonsbrosjyre enda, så da skrev de like så greit en lapp for hånd. Som dere ser på dette bildet skal den klare 540 MBps i lesehastighet og 530 MBps i skrivehastighet. IOPS er oppgitt til 75 000.

På den mer tekniske siden, så er det snakk om en raid-kontroller og to Sandforce-kontollere som er koblet i Raid0. Lagringskapasiteten vil foreløpig bli på 128 og 256 GB, men det kommer nok større om ikke så lenge og.

I tillegg har OCZ gjort klar to 1,8 tommer enheter. Onyx er utstyrt med en Indilix-kontroller og har en leseytelse på 145 MBps og skriveytelse på 120 MBps. Vertex 2 kommer med en Sandforce-kontroller, med ytelsene vi kjenner godt fra før. 285 MBps i leseytelse og 275 MBps i skriveytelse.

For å brife litt hadde OCZ satt opp 8 Deneva-SSDer i Raid0 på hotellrommet sitt. Med en LSI 9860-8i kontroller oppnådde de en leseytelse på rundt 950 MBps. Deneva er basert på Sandforce og er beregnet på "enterprise" markedet i følge OCZ.

OCZ forventer at Revo skal koste omtrent 15 % mer enn tilsvarende Sata-modeller med én kontroller.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen