OCZ med PC3700/DDR466-minne

OCZ sine nye minnemoduler på PC3700/DDR466, med det offisielle navnet "PC-3700 Enhanced Bandwidth DDR" kommer i både enkle og doble konfigurasjoner med minnemoduler på 512 MB. Dermed hopper de over dagens mest populære konfigurasjon, som er 2 x 256 MB. Men det kan være en trygg antakelse fra OCZ sin side at overklokkere som trenger det ekstra hastighetspotensialet i modulene, også gjerne vil ha litt mer minne i maskinene sine enn andre.

Modulene støtter offisielle tilgangstider på CL3-3-2-8 (CAS-tRCD-tRP-TRAS), som er rimelig "normale" speifikasjoner som uansett blir satt i skyggen av OCZ sine egne DDR550-moduler med CAS 2,5. Men OCZ er ikke snauere enn at de selv anbefaler brukere av dette minnet å kjøre det på enda mer aggressive innstillinger:

- OCZ har brukt betraktelig mye tid på å utvikle minnemoduler som kan kjøres på høye hastigheter med tilgangstider på 3-3-2, og vi er veldig fornøyd med resultatet, heter det i pressemeldingen fra selskapet, som fortsetter med å si at modulene kan kjøres på 3-2-2 "i mange tilfeller" for å gi entusiaster muligheten til å kjøre modulene mer aggressivt. Uten å garantere noe, såklart.

Som vanlig med minnemoduler som kjører på høye hastigheter og aggressive innstillinger, bør man ha et hovedkort med støtte for å kjøre en minnespenning på 2,8 volt.

Les mer om modulene på OCZ produktsider.

(Kilder: VR-Zone, OCZ)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen