OCZ med 2,13 GHz DDR3

OCZ er ikke ukjent for å lansere raske produkter, nå lanserer de hva som per dags dato vil bli verdens kjappeste minnebrikker tilgjengelig for Intels i7-plattform.

Brikkene, OCZ PC3-17000 Blade, vil kjøre på hele 2,13 GHz og vil i trekanal-modus med Intels Core i7 Extreme 975 klare CL 8-9-8 timings. Selv om hastigheter på over 2 GHz riktignok ikke er nytt innad industrien, er dette likevel de første brikkene som vil kjøre på over 2 GHz som vil bli tilgjengelig til salgs mot i7-plattformen.

For å takle varmeutviklingen utviklet av såpass høye klokkefrekvenser vil brikkene komme med et egenutviklet kjølesystem. Kjølesystemet benytter seg av flere varmespredere som fremfor den tradisjonelle metoden med å stikke varmespredere oppover, har varmesprederne flatet utover. Dette ifølge OCZ for å gi brikkene en lav og slank profil som i tillegg vil mer effektivt lede varmen bort fra brikkene og prosessoren.

Det er foreløpig ikke kjent når brikkene vil komme i salgs, men det spekuleres i at brikkene vil finnes i butikkene allerede i løpet av sommeren. Foreløpig vet vi ingenting om prisen på disse brikkene.

(Kilde: Xbitlabs.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen