OCZ lokker case-moddere

Nå er ikke strømforsyninger noe nytt for OCZ. Fra før av har OCZ PowerStream-serien sin. Den kan blant annet skilte med regulérbar spenning, og er nok mest myntet på overklokkere.

Modulbaserte kabler
Nå har OCZ satt sammen en ny strømforsyning som passer for de estetiske av oss. Den nye serien har fått navnet ModStream. Navnet kommer av de modulbaserte kablene som følger med. Med ModStream kobler man bare til de kablene man har bruk for. Dette gir et ryddigere kabinett og ikke minst et penere indre.

Videre kan OCZ friste med kabelstrømper på alle kabler. Disse strømpene er UV-reaktive, så med litt riktig belysning ser det hele riktig flott ut.

Kraftig og stillegående
ModStream kommer i to ulike varianter med henholdsvis 450W og 520W oppgitt effekt. I kortere perioder kan disse belastes med 550W og 620W. Strømforsyningene kommer med OCZs PowerWhisper-teknologi, som skal føre til en meget stillegående operasjon. OCZ benytter ellers en 120 mm vifte i disse strømforsyningene.

Prisene her til lands ser foreløpig ut til å ligge på 950 kr for 450W-utgaven og 1250 kr for 550W-modellen. Modellene ventes å innta de første butikkhyllene rundt midten av måneden.

(Kilder: the Inquirer, OCZ)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen