En strømforsyning fra OCZs "Fatality"-serie
En strømforsyning fra OCZs "Fatality"-serie

OCZ lanserer Z-serien

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter OCZs oppkjøp av den prisbeløpte strømforsyningsprodusenten PC Power & Cooling for noen år siden, har minnegiganten virkelig markert seg som en sterk aktør på strømforsyningsmarkedet.

På Computex i Taiwan viser OCZ frem de varmeste produktene fra produksjonsbåndet. Den nye Z-serien med strømforsyninger er en av de, og serien leveres i versjoner på henholdsvis 550, 650, 850 og 1000 Watt.

80-Plus programmet setter strenge krav til strømforsyningens energieffektivitet. En slik sertifisering står i dag like sterkt blant strømforsyninger som svanemerket gjør på husholdningsprodukter i Norge. De to kraftigste enhetene i Z-serien er to av meget få strømforsyninger som har fått gullmedaljen, noe som i praksis betyr at minst 90 % av strømmen som går inn i strømforsyningen, kommer ut som nytteverdig elektrisitet. De to andre enhetene i serien må nøye seg med sølvsertifisering.

Noen spesielle spesifikasjoner er enda ikke kjent, men om vi kjenner OCZ rett så vil nok strømforsyningene benytte seg av en enkel +12 V-linje, ha et godt kontaktsortiment med kablene i strømper. Serien kommer i både en modulær versjon, og en versjon hvor kablene er fastmontert.

Strømforsyningene vil være tilgjengelige i Norge om få uker, men noen pris er enda ikke kjent.

Kilde: OCZ

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen