OCZ lanserer strømforsyninger

Selv om OCZ Technology er mest kjent for minnemodulene sine, er kanskje tanken deres at en stabil og jevn forsyning av strøm også er viktig for dagens stadig mer krevende datamaskiner. Med PowerStream-PSU-ene sine forsøker OCZ å slå tre fluer i en smekk: Å produsere høyeffektive strømforsyninger som samtidig er svært stillegående og i tillegg justerbare.

Den mest spennende egenskapen til OCZ sin siste produktserie, er kanskje muligheten til å finjustere utgangsspenningen for 3,3V/+5V/+12V, via tre forskjellige skruer som lyser i forskjellige farger: Grønt for optimal spenning, gult for underspenning, og rødt for komponentsprengende overspenning. Som vanlig har teknologien fått et morsomt navn; nemlig PowerFlex.

I tillegg er lydnivået på strømforsyningene verd å merke seg: 23 dB ved 60 % last.

OCZ PowerStream-PSU-ene er også pene å se på, med et chassis som er bygget av nikkel og krom (som dermed har noe til felles med biler fra 50-tallet), som kompletteres av en grønn utsugsvifte. Strømforsyningene passer ifølge OCZ til alle standarder, inkludert BTX, og har både SATA-kontakter og 12 Volts-plugg til Pentium 4-hovedkort - som vel er som ventet av moderne PSU-er.

OCZ sine PowerStream PSU-er kommer i versjoner spesifisert til 420, 470 og 520 Watt.

Les mer om strømforsyningene hos OCZ.

Pris og tilgjengelighet er ukjent i skrivende stund.

(Kilder: OCZ Technology, Anandtech, Z-Bit Labs, Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen