OCZ går nye veier

Taipei (Hardware.no):At OCZ har lanseringsdilla burde vel være en kjent sak nå. Dermed kommer det kanskje ikke som den største overraskelsen at de nå utvider utvalget ytterligere.

Denne gangen er det altså med tastaturer og mus. Mus har de prøvd seg på før, uten at vi har fått inntrykk av at det medførte den helt store suksessen. Tastatur er derimot en ny greie for minneprodusenten.

Denne gangen er det ikke entusiastene som skal fristes, nå er det utstyr for folk flest som ser nøye på prislappen før kjøp gjennomføres. Grunnen er såre enkel, konkurransen er for tøff i entusiastmarkedet foreløpig.


I første omgang er det tre tastaturer og en mus som ser dagens lys. Musen og et av tastaturene er beregnet på spillerne, mens de to siste tastaturene er beregnet for henholdsvis vanlig og mediabruk. Spilltastaturet lyder navnet Elixir og har blant annet fått ti taster med makrofunksjonalitet.

Musen har fått det velklingende navnet Dominatrix. Vekten kan økes med opp til 40 gram ved hjelp av medfølgende lodd, videre er den justerbar fra 400 til 3200 DPI. Musen har også to programmerbare knapper og minne på kretskortet som husker innstillingene dine fra maskin til maskin.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen