OCZ dropper Enhanced Bandwidth

Produktene det gjelder er hele "Enhanced Bandwidth"-serien fra OCZ, som inkluderer OCZ EB DDR PC-3200, OCZ EB DDR PC-3500 og OCZ EB DDR PC-3700 - som alle er svært populære minnemoduler blant brukere av AMD64-plattformen, og er noen av de mest besøkte minnemodulene i prisguiden.

Grunnen til at produksjonen nå stanser opp er at det ikke lenger finnes noen som lager selve minnebrikkene som brukes i OCZ's moduler. Ingen av de asiatiske produsentene lager dem mer, og i det siste har også amerikanske Micron stanset produksjonen etter en periode med svært lave "yields".

Det er uklart om det noensinne kommer noen brikker med lignende egenskaper som erstatning for EB-modulene, mens OCZ's account manager Ivan Chong henviser nye kunder til Enhanced Latency-versjonen OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Revision 2, som ikke skal være befengt med de samme problemene.

Ifølge innkjøpssjef Gisle Andreassen hos Netshop finnes det nesten ingen EB-moduler igjen i det norske markedet, og det vil heller ikke komme flere. Selv om produksjonen på OCZ vil fortsette ut måneden, kommer mesteparten til å gå ut som garanti-erstatninger - såkalte "RMA"-er.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen