Test

OCZ Apex 120 GB

SSD er inne i en rivende utvikling. Prisene synker, ytelsen øker og stadig flere produsenter med respekt for seg selv har minst ett SSD-produkt i stallen. Sist gang vi testet en SSD-enhet, i midten av desember, var det en Intel X25-M som fikk gjennomgå. Vi akket oss over prisen som var på drøye 5000 kroner, i skrivende stund får du denne til under 3300 kroner.

Men dagens testobjekt kommer ikke fra Intel. Derimot kommer det fra OCZ. OCZ har nesten latterlig mange SSD-produkter i stallen, de har lansert serier både for entusiasten, mellomklassen og økonomiklassen. Det kan selvfølgelig spørres om det i de hele tatt finnes en økonomiklasse i all den tid vi snakker om SSD, men alt er som kjent relativt.

Apex-serien fra OCZ er den nyeste derfra og ble lansert i januar i år. Serien er myntet på mellomklassen og kommer med kapasiteter fra 60 til 250 GB. Vi titter nærmere på modellen i midten, nemlig en variant med 120 GB lagringskapasitet. Prismessig havner den på drøye 4000 kroner, så billig er det jo absolutt ikke enda.

Vi spenner Apex fast på pinebenken og setter i gang.

Takk til OCZ som sendte oss SSD-enheten til test.

OCZ Apex Series 120 GB

OCZ Apex Series 250 GB

OCZ Apex Series 60 GB

OCZ Apex Series 120 GB   Les mer »

OCZ Apex Series 250 GB   Les mer »

OCZ Apex Series 60 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen