TEST: OCZ Apex 120 GB
Test

OCZ Apex 120 GB

SSD er inne i en rivende utvikling. Prisene synker, ytelsen øker og stadig flere produsenter med respekt for seg selv har minst ett SSD-produkt i stallen. Sist gang vi testet en SSD-enhet, i midten av desember, var det en Intel X25-M som fikk gjennomgå. Vi akket oss over prisen som var på drøye 5000 kroner, i skrivende stund får du denne til under 3300 kroner.

Men dagens testobjekt kommer ikke fra Intel. Derimot kommer det fra OCZ. OCZ har nesten latterlig mange SSD-produkter i stallen, de har lansert serier både for entusiasten, mellomklassen og økonomiklassen. Det kan selvfølgelig spørres om det i de hele tatt finnes en økonomiklasse i all den tid vi snakker om SSD, men alt er som kjent relativt.

Apex-serien fra OCZ er den nyeste derfra og ble lansert i januar i år. Serien er myntet på mellomklassen og kommer med kapasiteter fra 60 til 250 GB. Vi titter nærmere på modellen i midten, nemlig en variant med 120 GB lagringskapasitet. Prismessig havner den på drøye 4000 kroner, så billig er det jo absolutt ikke enda.

Vi spenner Apex fast på pinebenken og setter i gang.

Takk til OCZ som sendte oss SSD-enheten til test.

OCZ Apex Series 120 GB

OCZ Apex Series 250 GB

OCZ Apex Series 60 GB

OCZ Apex Series 120 GB

OCZ Apex Series 250 GB

OCZ Apex Series 60 GB

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen