Test

OCZ Agility 120 GB

OCZ var tidlig frempå når SSD-ene stormet markedet. Selv om Intel fortsatt er en tydelig leder, presenterer produsenter slik som OCZ modeller for folk flest. Vi har tidligere sett på en modell fra Apex-serien. Den enheten var ikke direkte imponerende, men i dag skal vi ta en titt på Agilitys kandidat for dette segmentet.

Agility er ingen direkte nyhet, det er en liten stund siden den ble lansert. Det som derimot skjedde utover starten av oktober var at en ny firmware-versjon ble implementert i alle de nye SSD-ene. Vi fikk tilsendt en enhet med den oppdatert programvare ferdig fra produsenten. Har du allerede en eldre Agiliy-enheten, som er eldre enn versjon 1.4, finner du oppskriften på hvordan du oppgraderer i denne forumtråden.

Det som blir nytt fra og med denne SSD-testen, er at vi nå vil teste en SSD opp mot andre SSD-er. Vi vil ikke lenger sammenligne med harddisker, de fleste bør nå være klar over de betydelige forskjellene mellom de to mediene. SSDer er raskere, de er lydløse og de er kjølige. Ønsker du å se noen resultater opp mot konvensjonelle harddisker, anbefaler vi at du tar en titt i Apex-testen.

Her skal vi til bunns! Betyr ny firmware et godt produkt som kan hamle opp med Intels prisvinner?

Takk til OCZ som sendte enheten til test.

OCZ Agility Series 120 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen