Toppsjefen i Oculus Rift, Brendan Iribe (til venstre) på scenen sammen med Jessi Hempel i Wired. (Bilde: Jørgen Elton Nilsen, Tek.no)

Slik skal Oculus Rift-sjefen gjøre VR til en suksess

Dublin/Tek.no: Har store ambisjoner for fremtidens VR-briller.

Dublin/Tek.no: På få år har VR-brillene Oculus Rift rukket å bli umåtelig populære. Selv om mange har prøvd seg på lignende teknologi de siste tiårene, har Rift vært motoren som gjenopplivet markedet. Det var iallfall spennende nok til at at giganten Facebook bladde opp 12 milliarder norske kroner for å få kjøpt Oculus Rift tidligere i år.

At en aktør som Oculus ble kjøpt opp av et anonsefinasiert nettselskap skapte mye harme, men under en presentasjon på netthodesamlingen Web Summit i Dublin understreker toppsjefen i selskapet, Brendan Iribe, at det å bli kjøpt av Facebook var det beste for selskapet:

– Det å bli kjøpt opp som et oppstartselskap i en tidlig fase er i seg selv en stor utfordring, vi jobbet fortsatt med å finne ut hvem vi egentlig var. Men samtidig var det veldig logisk å gå inn i et slik partnerskap med en gigant, fremfor at vi måtte ut å hente penger hos investorer hver sjette måned, sa Iribe fra scenen.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (6)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen