Objektivlekkasje fra Sony

Objektivlekkasje fra Sony

Avslører nytt allroundobjektiv.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sonys nye 18-135mm F3.5-5.6.
Sonys nye 18-135mm F3.5-5.6.

Sony har lekket et bilde som viser et nytt objektiv, som vil legge seg midt mellom kitobjektivet på 18-55 mm f3.5-5.6, og Sonys 18-200mm f3.5-6.3 allroundobjektiv.

Les også: Sony slipper A57

I utgangspunktet er ikke objektivet annonsert fra Sonys side, men de står bak lekkasjen av bildet du kan se til høyre. Det er også den eneste informasjon vi har fått tilgjengelig, så hvordan objektivet er bygget opp er foreløpig ukjent.

Det man imidlertid kan si ut i fra bildet er at det er snakk om et objektiv med brennvidde fra 18 mm (tilsvarende 27 mm på fullformat) på vidvinkel, til 135 mm (tilsvarende 202 mm på fullformat), med største blender fra F3.5 til F5.6. Objektivet har en lås på siden som skal hindre objektivvandring, en kjekk funksjon å ha når man har kameraet over skulderen.

En annen ting som vil glede enhver fotoentusiast er bajonettfatning i metall. Det er neppe tilfeldig at dette bildet ble lekket på dette tidspunktet, da Sony slapp et nytt kamera senest i forrige uke. Objektivet vil være tilpasset kameraer med APS-C bildebrikke, og A-fatning. Vil man bruke objektivet på Sonys NEX-kameraer må man derfor benytte seg av en konverter.

Pris og lanseringsdato er foreløpig ikke kjent, da objektivet ikke offesielt er bekreftet av Sony. Vi vil komme tilbake til dette når vi vet mer.

Les også: fem forbedringer for Sony A77 og A65

Les også: Ny toppmodell fra Sony

Kilde: www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen