Oakley med MP3-briller

Bilde av Lance Armstrong med Oakley Thumb

Oakley har nylig introdusert verdens første par solbriller med innebygget MP3-spiller. Lance Armstrong har fått prøve nyskapningen, og ser ganske fornøyd ut.

Solbrillene er navngitt Thumb, og er helt ledningsfrie. Solbrillene inneholder altså ikke bare høyttalere, men en fullverdig MP3-spiller. Alt av styringsenheter for MP3-spilleren befinner seg på solbrille-innfatningen.

Høyttalerne er montert ut fra svinghengsler på solbrillene. Disse kan enkelt vippes opp når du skal prate med andre mennesker. Oakley har også utstyrt solbrille-glassene med hengsler slik at disse kan vippes opp når du vil høre på musikk der det ikke er fullt dagslys.

Oakley Thumb støtter filtypene MP3, WMA og WAW. Av lagringsplass får du enheten i utgaver med 128 eller 256 MB minne. Batterilevetiden er oppgitt til omtrent 6 timer spilletid, men vil variere med volumet. For å lade batteriet må du være foruten MP3-spiller og solbriller i 3 timer, men en hurtiglading til 80 prosent batterikapasitet tar bare én time.

Oakley vil lansere sitt nye produkt via Circuit City sine butikker til å begynne med, før jul i 2004. Dette er butikker som ikke befinner seg i Norge, men videre lansering vil skje utover i 2005.

Prisen på MP3-spilleren vil med 128 MB minne lande i underkant av 3000 kroner. På modellen med 256 MB lagringsplass vil prisen nærme seg 3500 kroner. Selv undertegnedes solbriller er dyrere enn dette, og det uten noen MP3-spiller innebygget.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen