O2 lanserer Touch HD i Tyskland

O2 lanserer Touch HD i Tyskland

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Men avtalen gjelder for Tyskland, og skal avsluttes i midten av desember. Du trenger ikke å være noe mattematisk geni for å regne deg frem til at det betyr lansering i løpet av en drøy uke fra nå.

HTC kan foreløpig ikke bekrefte noen lanseringsdato for Norge, men siden O2s avtale gjelder spesifikt for Tyskland, skal den ikke føre til forsinkelser i vårt marked.

Tuner programvaren
Ansvarlig for HTC i Norge, Pål Marius Christiansen, sier det har vært noen små forsinkelser i forhold til finjusteringen av programvaren til telefonen. – Vi vil snart være klar med en programvare som i tillegg til å være stabil, også er raskere og bruker mindre strøm enn det våre testmobiler gjør i dag. Først når denne programvaren er signert vet vi mer om når vi kan forvente å ha Touch HD i butikk, sier Christiansen til Mobilen.no.

Hva telefonen vil koste i Norge vet vi ikke sikkert før salget starter, men nettbutikkene har priset den til mellom 5800 (Elprice) og 6600 kroner (DZH.no)*.

Men i Tyskland kan du kjøpe telefonen med O2-abonnement for ca 2300 kroner.

Da vi fikk prøvekjøre Touch HD første gang hadde den pre beta programvare (utvikler-eksemplar). Det holdt likevel til å imponere oss grundig.

Vårt møte med Touch HD kan du lese mer om her.

*Priser innhentet på kelkoo.no 06.11.08

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen