Med Youngtalk Plus kan du sommerflørte enda litt mer på telefonen. (Foto: Ivana Stevanovic / Istockphoto)

Nytt Youngtalk-abonnement 2. mai

Amobil kan i dag avsløre at Netcom vil lansere et nytt abonnement kalt Youngtalk Plus på 2. mai. Abonnementet er en videreføring av dagens Youngtalk, der du betaler et fast beløp på 200 kroner i måneden som du kan ringe for. Plus-abonnementet øker dette beløpet til 400 kroner i måneden.

Netcom bekrefter

(Foto og plansje: Netcom)
(Foto og plansje: Netcom)

Netcom bekrefter at Amobils opplysninger er korrekte.

– Jeg kan bekrefte at vi nå lanserer et nytt abonnement kalt Youngtalk Plus, og at dette er tilgjengelig fra andre mai. Dette kommer på etterspørsel fra kundene våre etter et kontrollabonnement med litt større ramme, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i Netcom til Amobil.no.

Det nye abonnementet kommer til å til å koste fire hundre kroner fast hver måned, og brukeren kan ringe for hele beløpet. Minuttprisen på Plus-varianten vil være lavere enn på det ordinære Youngtalk-abonnementet. I stedet for 1,49 kroner per minutt vil du slippe unna med 99 øre. Dette gjelder til alle operatører.

Mye uendret

Prisen på tekstmeldinger, MMS og oppstartsavgift skal forbli den samme, tross høyere månedspris. Antallet frie SMS og MMS forblir også det samme, med 30 SMS og 10 MMS uten avgift hver måned.

Youngtalk har lenge vært et av Netcoms mest populære abonnement, og har rykte på seg for å være en melkeku for operatøren. Om det nye abonnementet blir en like stor gullgruve avhenger av om ringeglad ungdom foretrekker den kontrollmuligheten Youngtalk tilbyr eller heller foretrekker et billigabonnement fra en av de stadig flere lavprisoperatørene på markedet.

Abonnementet vil komme i salg 2. mai og selges hos alle Netcom-forhandlere i tillegg til Netcoms egne hjemmesider.

(Kilde: Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen