Nytt trådløst hodesett fra Palm

Palm Ultra Wireless HeadsetProdusenten en gang kjent som Palm, siden PalmOne, og nå som Palm igjen, har lansert et nytt hodesett.

Den nye ørepynten har fått navnet Palm Ultralight Wireless Headset, og er ment å brukes sammen med selskapets populære Treo 650 og 700-telefoner.

Hodesettet veier ikke mer enn 9 gram, og går dermed inn i rekkene av hodesett med ett-sifret vektmål. Det har ingen bøyle, og festes i stedet rett i øret. Det følger med øreplugger i tre forskjellige størrelser for å sikre et optimalt feste.

Hodesettet bruker Bluetooth 2.0-teknologien, som skal sikre bedre lydkvalitet enn det vi så i den første generasjonen med trådløse hodesett. Det er også utstyrt med en egen DSP-brikke som tar seg av støyreduksjon i sanntid.

Taletiden til Ultralight Wireless er ikke særlig imponerende. 3 timer er helt i bunnklasse for trådløse hodesett. Standbytiden på 80 timer er heller ikke noe å hoppe i taket av. En liten trøst er at settet bruker den samme ladepluggen som Treo-telefonen din, slik at du i hvert fall slipper å drasse på to ladere.

Det er for øvrig verdt å merke seg at Treo-serien ikke støtter stemmeoppringning.

Om du synes Ultralight Wireless minner deg om et annet hodesett, har du helt rett. Dette er nemlig kun en ommerket utgave av Plantronics 645, som ble lansert i april.

Ultralight Wireless Headset kan kjøpes direkte fra Palms hjemmesider, og vil trolig koste deg rundt 1300 kr å bestille ($129,95). Hodesettet har ennå ikke dukket opp i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen