Nytt trådløst hodesett for PS3

Nytt trådløst hodesett for PS3

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Til tross for alle problemene de har med PlayStation Network, står Sony fremdeles på og annonserer et nytt hodesett til PlayStation 3 (PS3). PS3 Wireless Stereo Headset er navnet på de nye hodetelefonene som kan skimte med trådløs tilkobling, 7.1-lyd og mikrofon.

Virtuell surround

Det nye hodesettet er stereofonisk, men har såkalt virtuell 7.1-lyd – det vil si en etterlikning av surround-lyd fra et ordentlig hjemmekinoanlegg. Hodetelefonene er designet med tanke på komfort gjennom mange timer med spilling, og har en mikrofon som også er avtakbar.

Tilkoblingen er som nevnt trådløs og foregår via en USB-adapter som sender signaler til en mottaker man har festet på spillkonsollen. Man vil i tillegg få med kontroller for volum og mute som skal være lett tilgjengelig for spilleren.

Batteristatus, lydkontroller og liknende vil dukke opp som informasjon på TV-skjermen, slik at man lett kan holde oversikt.

Pris og tilgjengelighet

PS3 Wireless Stereo Headset får en veiledende pris på 100 dollar i USA, det vil si i underkant av 550 kroner. De skal bli tilgjengelige fra og med september senere i år.

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen