Nytt trådløst headset fra Logitech

Nytt trådløst headset fra Logitech

Få mer ut av din mobile hverdag.

Hverdagen blir preget av stadig flere mobile løsninger. Vi vil ha tilgang til informasjon og underholdning når vi måtte ønske det – og det er særlig ved sistnevnte område Logitech nå ønsker å gjøre livet litt enklere ved å gi ut trådløse hodetelefoner.

Hodetelefonene heter Logitech Wireless Headset for iPad – men til tross for navnet passer de også til andre enheter. Ved å tilby et trådløst alternativ, håper Logitech å bidra til litt mindre irritasjon rundt kabler som eventuelt måtte være i veien eller liknende når man for eksempel er ute og går mens man lytter til musikk.

Hendig mikrofon

Logitechs trådløse headset har Bluetooth-teknologi og fungerer opptil 10 meter vekk fra den mobile enheten man er koblet til via Bluetooth.

Med på lasset følger også en støykansellerende mikrofon som lar brukeren svare på telefonsamtaler eller å ta opp egen stemme uten at man behøver å ha nettbrettet eller smarttelefonen i hånda.

Det medfølgende batteriet er oppladbart og har en levetid på seks timer, og den sammenleggbare utformingen på hodetelefonene skal gjøre det enkelt og greit å bære rundt når det ikke er i bruk.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Headset for iPad er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Logitechs offisielle nettside. Prisen er på 549 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen