Nytt Telenor-abonnement

Telenor lanserer i dag Bedrift Proff, som er et nytt mobilabonnement for bedrifter. Abonnementet er tiltenkt de arbeidstakerne som ringer mye.

- Dette er abonnementet for den travle arbeidstaker som bruker moblen mer enn 20 minutter daglig til utgående samtaler, og som samtidig er opptatt av lave minuttpriser og gode tilbud på telefoner, sier Jon Lyng-Jørgensen, ansvarlig for mobil i Telenor Business Norway.

Bedrift Proff har en månedspris på 199 kroner, mens minuttprisen er 39 øre. For hver SMS betaler du 59 øre.

For en måned med 20 minutter ringing om dagen betaler du 433 kroner inklusive månedsprisen, imot 473 kroner med abonnementet Bedrift. Du sparer dermed 40 kroner i måneden. Ringer du derimot gjennomsnittlig 40 minutter om dagen, sparer du 160 kroner per måned.

Samtidig med lanseringen endrer Telenor også på prisene i de gamle bedriftsabonnementene. Månedsprisen for Bedrift Basis senkes fra 55 til 49 kroner i måneden. Dette er et abonnement som lønner seg for de som ringer mindre enn fem minutter daglig. Også Bedrift Netto får redusert månedsprisen, fra 84 til 59 kroner.

- Telenor har nå et bredt spekter av mobilabonnementer i bedriftsmarkedet som er tilpasset den enkelte bedrifts og brukers behov. Viktig for våre kunder er det også at abonnementene kan kobles med forskjellige bedriftsløsninger, rabatter, tilleggstjenester og bindingstid etter ønske," sier Lyng-Jørgensen.

Fullstendig prisliste for Telenors bedriftsabonnementer finner du hos operatørens nettsider.

(Kilde: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen