Nytt "spillkabinett" fra Chenbro


Chenbro "Hornet"

I fjor høst lanserte Chenbro "Gaming Box" (også kjent som "Gaming Bomb"), som var direkte rettet mot spillere. Vi tok senere en titt på kabinettet, som var en positiv opplevelse. Nå er Chenbro på banen med en nytt kabinett rettet mot spillere: "Hornet".

Det er svært delte meninger omkring designet til nevnte "Gaming Box". Noen elsker det, andre hater det. Vi antar det samme kan bli tilfelle med "Hornet", da designet er alt annet enn nøytralt.

Formfaktoren oppgis av Chenbro til å være Micro ATX, og kabinettet veier inn på lette 3,8 kg. Dimensjonene er kompakte 345 mm x 136 mm x 350 mm.

Kabinettet kommer med en 60 mm vifte i bakkant, som trekker luft ut av kabinettet. "Luftehull" foran og på begge sidene i kabinettet, skal ifølge produsenten bidra til å holde temperaturene godt innenfor grensene for Intels Pentium 4 3,06 termiske test.

"Hornet" har et skrueløst design og har plass til en ekstern 3,5"-enhet og en ekstern 5 1/4"-enhet. Innvendig har kabinettet to stykk 3,5"-plasser. Et I/O-panel nederst i fronten tilbyr USB, Firewire og lyd-tilkoplinger.

Prisen for kabinettet er enda ikke kjent, men vi kan nevne at Chenbro "Gaming Box" er priset til rundt 850 kr (med 350W PSU) ifølge prisguiden.

Mer informasjon om kabinettet hos Chenbro.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen